iŞiMizNeT.CoM Paylaşım Dostluk Bizim İşimiz

Tam Versiyon: Bulamadığınız Driver kalmasın ;)
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
yine bir SoNiC eseri :P

Diyelim ki sürücüsünü bulamadiniz aygitinizin işte ozaman bu program devreye girer ve internetten otomatik olarak indirir bence işe yarar.

Program full biraz açayım isterseniz programı bu program internet sayfası arama motoru gibi yani şöyle isterseniz açın, programı orda aynı aygıt yöneticisindeki gibi programlar çıkacak ordan sorunlu yükleyemediğiniz sürücüyü bulun ve sağ tuş find driveri seçin o google aracılığıyla sürücünün yayınlandığı siteleri bulsun sizde yükleyin umarım anlamışsınızdır yada ben anlatabilmişimdir.

Unknown Device Identifier 4.0 Ziyaretçiler Linkleri Göremezler. Linkleri Görebilmek için Üye Olunuz.
cok saol bekir yaaaThumbupThumbupböle bişe lazımdı valla
Allah razı olsun abi Bende sabahtan beri Xp Driver arıyormm
tşkLer... PayLasım içinn
Teşekkürler abi:)
çok sağol ya Thumbup
kardes yükledim de açarken de hata msj veriyo sonra ekran da bomboş nasıl olcak?yardım edersen sewinirim
Paylaşımın için tşkler..Thumbup
kardes yükledim de açarken de hata msj veriyo sonra ekran da bomboş nasıl olcak?yardım edersen sewinirim
Ne yazıyor hata mesajında belki yardımcı olurum
"I/O error 105" yazıyor sonra tamam deyip geçince prg açılıyo ama boş ekran çıkyo
"I/O error 105" yazıyor sonra tamam deyip geçince prg açılıyo ama boş ekran çıkyo
teşekkürler
Devamlı güncel haberler koyuyorum bu konuda alta kayıyor.Bu nedenle sabitlenmiştir.
Referans URL