Tarih: 09-01-2009, 02:21 AM Sitemize Hoşgeldiniz. Kayıt Ol
Bu Konuyu görüntüleyenler: 1 Ziyaretçi
Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 

Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cinema4d Arayüzüne Genel Bakış
Yazar Mesaj
The_ANSWER
Big Boss (•̪●)
PATR0N

Grup: PATR0N
Statü: Çevrimdışı
Karma Puanı: Positive Reputation
Üye No: 1

Açtigi Toplam Konu: 1489

Aşağıda ekran görüntüsü Cinema4D'ye ait. Eğer Macintosh kullanıyorsanız buradaki gibi olacak ama her pencerenin üzerindeki menülere erişmek için Komut tuşuna basılı tutup pencere başlığına tıklamanız gerekir veya hangi pencereye tıklarsanız ekranın üstündeki menüler o pencerenin menülerine dönüşür.
Cinema4D'de en çok kullanacağımız pencereler Objec tManager, Coordinates Manager, Material Manager, Time Line ve Time Manager olacak. Bunları en sağdaki (PC kullananlar için ana pencerenin en sağındaki) window menüsünden açabilirsiniz. Ben pencereleri aşağıdaki gibi yaptım siz en rahat edeceğiniz biçimi verin.

[Resim: image8B0.JPG]

Sol taraftaki Tool Bar'larda Programa hakim olmak için gerekli şeyler var. Burada Sola dayalı olarak duran 3 tanesi standart Cinema4D'yi açınca geliyor. alttakini de ben ekledim. Siz de File/Palettes menüsünden istediğinizi açıp kapayabilirsiniz.Sag altta görünen pencere gelecektir ve buradan altta iki tane --- ile isimlendirilmiş Palet var. Bunlar boş ve sizin istediğiniz gibi düzenlemeniz için. Bu düzenleme için paleti açtıktan sonra üzerindeki bir boşluğa farenin sağ tuşu ile tıklayıp Palette Manager'i açın. Buradan istediğinizi sürükleyerek palete ekleyebilirsiniz.Ben soldakileri kullandım:

[Resim: image7RC.JPG]
[Resim: imageMU9.JPG]

ЋЄ ÃП§ЩЭя. . . . . SaNaL DüNYaNıN KaYıP ÇoCuqU ®]]]]

bir gün bir gün bir çocuk
evede gelmiş kimse yok
açmış bakmış dolabı şeker sanmış ilacı
yemiş yemiş bayılmmış
zehirlenmiş mafolmuş...

(En son düzenleme: 11-05-2007 05:27 PM The_ANSWER.)
11-05-2007 05:26 PM
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği tüm mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 

Bu Konudaki Mesajlar
Cinema4d Arayüzüne Genel Bakış - The_ANSWER - 11-05-2007 05:26 PM